Helsingin Kahvipaahtimo

Tavoitteemme on saada ihmiset innostumaan hyvästä kahvista. Tämä oli tavoite jo vuonna 2011, kun Benjamin perusti Helsingin Kahvipaahtimon. Mietittiin, että miten me kertoisimme itsestämme tässä niille, jotka haluavat meistä lukea. Lopputulos oli se, että meidän arvot kertovat kaiken olennaisen. Mennään siis niiden avulla.

Aitous

Me ollaan vähän omalaatuinen poppoo eikä meinata mahtua mihinkään muottiin. Yksi arvoistamme on aitous. Siksi emme aio esittää muuta kuin olemme. Varsinkin markkinointi on aina ollut meille vähän hankalaa, kun meidän suuhun ei oikein mahdu superlatiivit ja yletön hehkutus. Tekemisissämme meinaa aina olla pilke silmäkulmassa. Me haluttaisiin, että meidän kahvi puhuisi puolestamme. Onneksi se on puhunutkin ja olemme kiitollisia kaikille asiakkaillemme.

Hyvä kiertämään

Meille on tärkeää toimia reilusti niin, että koko kahvin tuotantoketju pärjää. Tämä tarkoittaa sitä, että pyrimme ostamaan kahvimme mahdollisimman suoraan viljelijältä. Esimerkiksi monessa sekoituksessamme käytetty brasilialainen kahvi on suoraan tilalta ostettua. Pienissä erissä tämä ei kuitenkaan vielä ole taloudellisesti mahdollista.

Bisnesajattelu

Me harjoitetaan liiketoimintaa. Siis tuotteita pitäisi myydä ulos kalliimmalla kuin niitä valmistetaan. Tämä toimii myös toisinpäin. Me halutaan tarjota tuotteita ja palveluita, jotka auttavat asiakkaamme liiketoimintaa voimaan paremmin tai muuten tuottavat lisäarvoa. Meidän mielestämme kehittyvä liiketoiminta on se, joka auttaa sekä Suomea että kahvintuottajajia menestymään.

Laatu

Meidän kahvit ovat luokkansa parhaita. Näin me luvataan. Haluamme, että asiakas saa meiltä toivomaansa kahvia toivomanaan ajankohtana. Laatu tarkoittaa meille myös toiminnan laatua. Pidetään kiinni lupauksistamme. Jos epäonnistumme, kuten aina joskus käy, niin otamme siitäkin vastuun.
Näillä mennään. Soita meille ja me kerrotaan lisää.

Blend NO.3

Makeus 6/10
Hapokkuus 6,5/10
Hedelmäisyys 5,5/10
Täyteläisyys 6/10

Blend NO.4

Makeus 6/10
Hapokkus 4/10
Hedelmäisyys 1/10
Täyteläisyys 6/10

50/60

Makeus
Hapokkuus
Hedelmäisyys
Täyteläisyys

Buli

Makeus
Hapokkuus
Hedelmäisyys
Täyteläisyys

Guta

Makeus
Hapokkuus
Hedelmäisyys
Täyteläisyys

Blend NO. 2

Makeus
Hapokkuus
Hedelmäisyys
Täyteläisyys

Ota/Jätä

Makeus
Hapokkuus
Hedelmäisyys
Täyteläisyys

Scroll to Top